top of page
  • Skribentens bildArtur

Andra raka segern för Miss Fortune

Som alla vet har vi en ny whippetkull hemma och då passar det ju jättebra att MB Clefairys förra kull gör fin reklam på banorna. Nu är de ju så pass färska på ovalerna att bara ett fåtal hunnit starta, men en av dem ståtar nu med två raka segrar!


Madelene Johnn och Blidingias Miss Fortune. Bild: 7HS

Det handlar om Blidingias Miss Fortune som fortfarande är obesegrad på rundbana efter två starter. Segern i Alingsås följdes upp i dag i Borås när Miss Fortune som väntat visade fortsatt fin utveckling och sänkte sig flera klasser till k12 i blott andra starten.


Ett fint jobb av matte Madelene Johnn – stort grattis till framgången!


Även Stefan Magnussons Blidingias Jasuo har hunnit debutera på banan, men hamnade i ett lite väl tufft sammanhang i danska sprintderbyt för whippets (högsta klassen) och fick dessutom ett par rejäla knuffar på startrakan. Ändå kom han i mål på en alldeles utmärkt tid – bara snäppet under elitklass i debuten, k11.


Debuterat har ju även Blidingias Akali gjort sedan tidigare (svärmor Inga-Lill Persson tränar) på en k11-tid, men hon har inte startat sedan dess. Däremot har hon gått fina träningsvarv hemma på Cimbria och ska bli intressant att se vid våra midsommartävlingar nästa vecka.


Vi hoppas på bra lopp för allihop då, kanske t o m att ett par av dem får mötas?


Under tiden växer och frodas småsyskonen efter Joe Black Globe Glass och MB Clefairy här hemma. Missa nu inte att boka din egen – det finns dock bara pojkar kvar nu. Ring Nina på 0733-556394 eller lämna ett meddelande här (på förstasidan finns ett formulär).


Lilla ljusblå har just ätit sin förta vällingmåltid.

Ute och tränat har även en hel flock ur vår kull efter Il Divo och Ditzy Doo och det har sett riktigt fint ut när de gjort sina första små rusher efter haren. Fortsättning följer!


Nu närmar sig alltså Midsommartävlingarna hos Cimbria HK på Tommarpsbanan! Det ska bli kul att ses där.


Några hundar till start kommer vi dock inte att ha (utom svärmors Akali/Lova) tyvärr. Bella Ciao har fortfarande ont i en muskel, liksom brorsan Better Call Saul. Luolanto har just blivit av med bandage och strumpa efter sin minioperation (sten i tassen). Allt ser bra ut, men han är såklart inte redo att starta riktigt ännu.


Och Perissa Bay löper...


Nåja, det kommer bättre tider. Vi har ju dessutom valpar att ta hand om och Nina och alla andra Cimbriakompisar en tävling som ska genomföras.


Vi hörs igen om en vecka!

45 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page