top of page
  • Skribentens bildArtur

Valparna har stått modell


My Little Pony-kullen efter Vans Viking och Mustang Sally har nu hunnit fylla sex veckor och vi är helt hänförda av dessa maffiga och busiga, men samtidigt väldigt behagliga valpar med sitt trevliga temperament och charm.

För att alla ska få njuta av hur de ser ut i dag, när de börjar hitta sina personligheter och allt mer ser ut som riktiga hundar och inte bara små valpkorvar så har vi i dag låtit dem stå modell. Allihop finns på vår valpsida "Pups For Sale" (klicka på länken eller manövrera in på rätt flik från startsidan).

Här får ni bara ett smakprov.


Bldingias Pinke Pie (Vans Viking-Mustang Sally)

Fem tikar är fortfarande till salu och längtar efter att hitta nya hundkapphem. Visst finns det väl hundkappare där ute som önskar och behöver en påläggskalv till säsongen 2018? Vans Vikings meriter talar för sig själva och Mustang Sally var under sin aktiva tid en rikig raket som matchade de bästa hanarna på sprint och som bland annat noterade otroliga 18,03 på Cimbria när hon vann CGRC Continental Classics-finalen. Den näst snabbaste tiden någonsin på Cimbria, bara fem hundradelar över Ace Of Diamonds otroliga banrekord. Sally vann 15 lopp och har segrat i både Borås och på Åkers. Obesegrad (dansk mästare) efter tre starter i danska Bjerringbro.

Fundera snabbt. Valparna är leveransklara i slutet av januari.

Tingeling.


0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page