top of page
  • Skribentens bildArtur

Härlig vårdag på bananEffie Trinket

Då var säsongen igång på allvar! I går var vi på banan med en flock hundar och ungar och hade en härlig förmiddag ihop.

Valparna fick bekanta sig lite försiktigt med släpharen och tyckte att det var hur kul som helst. På bilden ovan är det Effie Trinket som försöker fånga den läskiga trasan. Både hon och Katniss skötte sig alldeles utmärkt och vi tackar Sabina och Erik för hjälpen med släpharen.

Loka var löpsugen så att hon höll på att krypa ur skinnet och kutade runt på 21,37 - det är om vi minns rätt hennes näst snabbaste runda hemma på Cimbriabanan så hon hänger nog med en säsong till.

Sedan fick Divo också sträcka lite på benen. Han är absolut inte någon sprinter, vilket han dessutom bevisade själv genom att öka rejält EFTER mål så därför kändes 18,80 i första jobbet som ett klart framsteg. Det finns hopp om utveckling i den här trevliga pojken, som är brorsa till Akela.

Nästa vecka drar vi till Danmark för att låta Divo bekanta sig med Kallerupbanan inför deras säsongsstart. Ska bli kul att träffa alla där och kanske få en pratstund med Caesar Flickerman!

Ha en härlig vecka kära kapplöpningsvänner!


Bilderna här intill: Katniss jagar trasan.
Här ovan: Mustang Sallys blivande kavaljer I Am Knatte tillsammans med matte Anki. Knatte som är en glad pensionär såg lika taggad och glad ut som under sin karriär - och han kutade runt piggt även på banan.

Nedan: Mormor Inga Lill medvackra Effie Trinket - en kopia av pappa Killishin Jamar.

Till vänster: Anki med två av sina hundar. Nedan: Sabinas och Eriks Baloo drar på en rejäl repa efter släpharen.Här ovan: Vårt nytillskott inför den här säsongen. Snyggingen Il Divo (No More Legend-Elektra).


5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page