top of page
  • Skribentens bildArtur

Äntligen löp - snart dags för parning


Lagom till SM satte Kacela (Zoe alltså) äntligen igång med sitt löp. Så någon gång i nästa vecka blir det aktuellt med en resa över Öresundsbron för att låta henne få träffa Killishin Jamar. Det har vi sett fram emot. Jamar som visat hårdhet och hållbarhet i kombination med toppresultat blir förhoppningsvis en perfekt parter till Zoan och det är bara att hålla tummarna för att det blir en lyckad date. Med tanke på att vår stjärna är, vågar vi påstå, den än så länge bäst meriterade tiken efter Kerberos Pearl som lämnat kanoner som Bumpy Ride och Jalla Jalla (båda Europamästare), Rapp och Elf förstås samt årets rookie 2014 Blueberry Jum Jum och dansktränade segerstaplaren Tacata för att nämna några exempel (och så ska vi ju inte glömma halvsyrran Penny Lane som vann Avelsloppet 2015 och är mitt uppe i sin karriär) så ska det bli hur spännande som helst.

Jodå vi har förstås en till riktig topptik efter Kerberos Pearl. Men Mustang Sally kommer nog inte att gå "till avelsboxen" förrän tidigast nästa sommar. :-)2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page