top of page
  • Skribentens bildArtur

Två andrapris i AlingsåsEfter 150 meter av onsdagens sjunde lopp i Alingsås trodde jag att loppet var över för Akelal, som fått en knuff på startrakan och sedan hamnade i trubbel igen in i svängen och var nere på knäna - medan täthundarna rusat iväg med säkert 30-40 meter.


Men Akela reste sig, skakade av sig sanden (nåja) och gjorde en av de svettigaste upphämtningar jag sett. Fångade in alla utom vinnaren Razldazl Audrey och kunde kliva upp på pallen som tvåa i "Damernas Tik".

Riktigt starkt, men med en bättre start hade hon sluppit bli runtknuffad på banan, så det är bara att försöka komma fortare ur box framöver. Och vi får fortsätta vänta på en första, rättvisande, officiell medeldistanstid i Sverige för henne. Kanske i Borås på söndag?

Loka Linn gjorde ett alldeles briljant lopp på en K3-tid (snäppet högre än hon brukar prestera) och fick bara stryk av syrran Pepsi Bell. Även Loka får en ny chans på söndag då det även är tänkt att Mustang Sally, äntligen, ska få göra sin comeback...

Den som lever får se, brukar man ju säga.

Själv försöker jag återhämta mig efter nio timmar i bilen.

Tack Malin Månsson för hjälpen i Alingsås!


2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page