top of page
  • Skribentens bildArtur

En tur till Landskrona


Eftermiddagen bjöd på en tur till Landskrona, där huvuduppgiften var en 550-träning för Akela som vi tror kommer att bli gynnad av längre distanser när hon är färdig. Fortfarande behövs mer jobb och framför allt tid att mogna men den långgalopperande tjejen är på god väg. I dag blev det 33,54 - en godkänd tid för att vara första jobbet på distansen känns det som. Tävling blir det eventuellt nästa helg i Landskrona eller också ytterligare ett jobb som uppvärmning inför finalen i Danish Puppy Derby.

När Nina ändå var i Landskrona fick Loka gå ett lopp. Det såg bra ut efter en pangstart till ledningen, men en knuff i svängen förstörde dagen. Dessutom mötte hon två tuffa herrar, bland annat Grumme Gonzales - igen - som var för bra.


I övrigt kan vi informera om att Mustang Sallys rehabilitering går fortsatt enligt plan. Cyklingen fungerar utmärkt och hum

öret är på topp. Nästa steg blir en kurva på banan om en vecka eller två. Håll tummarna!

Zoe/Kacela vägrar fortfarande börja löpa. Vi väntar tålamodigt...

Bilden (av Preben I Sörensen) visar Akela under dagens banjobb.

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page