top of page
  • Skribentens bildArtur

Valpar i närbild – och ett nyförvärv

Inget SM för oss i år som väl de flesta kanske redan märkt, men det betyder inte att det är stiltje hos Blidingia Racing & Kennel. Vi har haft -- och har -- fullt upp med vår senaste valpkull, som vi fortfarande tycker känns som den mest spännande hittills.


Ovanstående sagt inte bara för att vi äntligen fått ihop det med att kombinera de svenskfödda topphanarna No More Legend och Kerberos Pearl i stamtavlan (på två riktigt vassa tiklinjer) vilket vi är stolta över (det är unikt!) utan också för att de här valparna är fysiska praktexemplar som gjort allting ovanligt tidigt. De är starka, rörliga och jagar redan trasor i valpboxen...


Om det är någon som är sugen på att komma och titta på underverken och kanske boka så är det bråttom nu. Fyra är redan tingade, en ska stanna hos oss och en till blir förmodligen bokad inom kort så det innebär att det i så fall bara finns tre kvar till salu.


Namnen? Det är ju mästerskapsår i fotboll med både damernas EM och herrarnas VM, så det blev givet till slut. Hanarna heter: De Bruyne, Benzema, Mo Salah och Neymar.


Tikarna heter: Miedema, Oshoala, Rapinoe, Vieira Da Silva och Sawa.


Här kommer lite modellbilder!

Annars då? Vi har fått hem vårt nyförvärv från Irland, en mycket trevlig och snygg tik efter Pestana-Affane Maisie som fått namnet Perissa Bay. Det ska bli riktigt spännande att börja skola in henne så småningom.


Perissa Bay och Luolanto.


Övriga hundar har haft det ganska lugnt ett tag. Dock var vi i Kallerup i helgen som gick och fixade Duplos (Better Call Saul) sololicens. Han tog en stund på sig att hitta ur boxen, så tiden glömmer vi, men annars tog han sig runt fint.


Better Call Saul (Duplo) in action.

Bella Ciao fick följa med som sällskap...

MB Clefairy gjorde ännu ett topplopp på dansk mark och fick ytterligare en elittid att lägga till samlingen. Hon gör så här långt sin bästa säsong, trots att hon haft valpar.


Clara på pallen -- igen!Bella Ciao fick inte starta p g a "valpvecka", men följde med som sällskap, och Luolanto fick tyvärr inget lopp på grund av att harmaskinen havererade och KVF tvingades ställa in efter halva tävlingsdagen. Så han får en lite längre sommarpaus i stället.


Harmaskinstrulet gjorde också att Bellas syster Say Grace inte fick springa färdigt i sitt lopp.


Om ett par veckor kör vi igång med tävlandet igen, om alla stjärnor står rätt o s v...
214 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page