top of page
  • Skribentens bildArtur

Två valpar kvar – och en sololicens klar

Under veckoslutet har våra kära Guardians of the Galaxy–valpar börjat flytta hemifrån och nu finns bara två hanar kvar till salu, så det börjar brådska för den som vill ha en ny whippetkompis.


En av pojkarna som vill ha ett nytt hem i höst.

Det är alltid jobbigt när de små lämnar boet, men hittills har alla våra whippetvalpar fått riktigt bra nya hem, så vi känner oss trygga men att de kommer att få det bra och önskar alla hussar och mattar lycka till!


Ytterligare en flyttar i slutet av veckan som kommer och då har vi bara fyra kvar hemma. En som ska till svärmor (Inga–Lill) och bli kompis med Lova (Akali) och så en pojke som vi eventuellt ska försöka behålla. Det är inte helt bestämt än, men just nu har vi alltså bara två whippetpojkar kvar till salu.


Vid intresse gäller som vanligt att höra av sig till Nina på 0733–556394 eller via kontaktformuläret här på hemsidans förstasida.


Allt du behöver veta om härstamning o s v finns i det här inlägget.


Snygg whippetpojke söker en alldeles egen familj.

Under söndagen var Nina iväg på Tommarpsbanan. Glädjande nog kan vi nu meddela att Perissa Bay, vår unga importtik från Irland, nu tagit sin sololicens. Trägen vinner och efter tålmodigt arbete med boxarna verkar polletten ha trillat ner – och farten finns onekligen.


Perissa Bay fick sin sololicens godkänd på utmärkta 18,37. Riktigt kul och nu hoppas vi bara att resten av inskolningen går lite smidigare och snabbare än vägen fram till sololicensen.


Perissa Bay är på väg att bli en tävlingshund.

Vår unghund ”Charlie”, eller Mo Salah, gick en kurva och gjorde det med beröm godkänt. Det ser fortsatt lovande ut. Kul också att syskonen Rapinoe och Miedema gick banjobb på ett mycket lovande sätt. Det kan nog bli ett trevligt 2024 för kullen efter Il Divo och Ditzy Doo.


Kompis Lone Kvistbo lät dessutom Say Grace (Greycraft Lego–Ditzy Doo) gå ett jobb som såg helt okej ut med tanke på att ”Gracey” är mellan löp och valpvecka.


Akali (Yankees Dalton–MB Clefairy) fick gå ett jobb över medeldistans tillsammans med YM:s Amazone och skötte sig som vanligt alldeles utmärkt.


Hon hälsade dessutom att hon och syskonen gladde sig åt halvsyrran Diva Delights två fina lopp under SM-veckan i Skellefteå, som förresten hjälpte Cimbria att vinna SM-tipset för klubbar.


Nu när SM-veckan är över (grattis till alla vinnare!) drar tävlandet igång som vanligt igen här i den södra regionen och för vår del handlar det i första hand om Kallerup på lördag, där åtminstone Luolanto och Better Call Saul ska tävla och troligtvis även Say Grace och Akali.


Ha det bra så länge!

135 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page