top of page
  • Skribentens bildArtur

Tre veckor kvar till valpdags

Nu börjar det onekligen se ut som om det blir valpar igen på Kennel Blidingia för första gången på fyra år. Senast det begav sig var när tjejen på bilden, Ditzy Doo, och hennes syskon föddes i november 2016.

Inte bara julmat i den magen...
...och det blir allt svårare att få upp Ditzy från soffläge.
Några valpar lär det ju finnas där inne. Frågan är hur många?

Resultatet av den kullen är vi väldigt stolta över. Alla sex som kom till start visade talang och vann lopp, några blev extra framgångsrika på banan och en blev superstjärna. Några har fått fina liv som sällskapshundar, en av dem som sällskap på ridturer i skogen. Men framför allt blev de alla mycket trevliga individer, stabila, lugna och trygga (om än med ganska starka åsikter när det gäller harar som passerar deras väg) och samtidigt pigga och roliga att hålla på med i vardagen.


Nu fortsätter vi på den fina tiklinjen som via Coyote och Cherokee gav oss vår egen Mustang Sally och nu är det alltså Ditzy Doos tur att föra arvet vidare.


Pappa Greycraft Lego är också en mycket trevlig och bildskön individ och har på kapplöpningsbanan visat stor talang och att han kan föra sina gener vidare från irländska derbyvinnaren Ballymac Matt till nästa generation har redan Greycraft Kiiro hunnit visa.

Ditzy med sin pojkvän Lego.

Som du kan se på bilderna ovan börjar det närma sig, för vi törs garantera att det inte är julmaten som ligger bakom den runda magen, och vi förväntar oss valparna den 28 januari. Tre veckor kvar alltså. Det är något vi ser mycket fram emot, särskilt som det gått några år sedan senast.


Vid intresse går det alldeles utmärkt att höra av sig till Nina på 0733-556394.


Ja och God Fortsättning på det nya, spännande, året förstås!

119 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Yorumlar


bottom of page