top of page
  • Skribentens bildArtur

Tio underverk som snart flyttar hemifrån

Uppdaterat: 22 feb. 2022

Åtta veckor flyger så snabbt förbi och det kommer att bli jobbigt för oss att skiljas från våra tio små underverk, som nu snart börjar flytta till sina nya hem. Här nedan kommer också en spännande nyhet från oss...


Valparna har hunnit utvecklas till stora personligheter allihop och här hemma går de under speciella namn, som "Strimma", "Pärlan", "Sparven", "Joy" med flera.


Men det är ju inte så de kommer att heta officiellt och inte heller kallas i sina nya hem.


Här tänkte vi presentera deras officiella namn!


Bara en enda av pojkarna, Blidingias Faker (grönt halmsband nedan) är ännu inte officiellt bokad, men förfrågningar finns redan på honom så det gäller att skynda sig att kontakta Nina (0733-556394) om det finns intresse. EDIT: Även Blidingias Faker är nu bokad. Men det går att sätta upp sig på en reservlista utifall att någon skulle hoppa av.


I övrigt har hela gänget hittat nya hem. En av pojkarna, Blidingias Showmaker, kommer dock att stanna på kenneln eller hos någon i nära släktskap med kenneln ;-)


Men här är de alltså, League of Legends-kullen efter Winsome Yankees Dalton och MB Clefairy.


Vi önskar er alla lycka till i framtiden och hoppas få följa era vidare öden och äventyr!


Blidingias Jankos

Blidingias Pantheon

Blidingias Showmaker

Blidingias Yasuo

Blidingias Faker

Blidingias Jinx

Blidingias Neeko

Blidingias Akali

Blidingias Rek'Sai

Blidingias Miss Fortune

I samarbete med vår kära kollega och lokalt berömda kreatör/designer Lone Kvistbo kommer valparna som flyttar härifrån -- om inget oförutsett inträffar -- att förutom det vanliga valppaketet även att få med sig sina egna specialgjorda valptäcken. Modellen nedan ville inte nedlåta sig till att gå på någon "catwalk", men kökssoffan var hyfsat okej...Här kommer dessutom några av våra favoritbilder på valparna från de senaste veckorna. Plåtade av Martin Bliding.

Clara vakar över sina sovande barn.

Med något drömmande i blicken... kanske en prispall en varm sommardag :-D

Matte med ett av de små kramdjuren.

Självklart händer det annat spännande på Blidingia Racing & Kennel trots att det är vinter, lågsäsong och stiltje även här på bloggen -- vilket mest beror på att vi haft otroligt mycket att stå i de senaste månaderna. Av förklarliga skäl.


Till exempel har vi ju ett gäng greyhounds som ska rastas och hållas glada. Några av dem väntar med spänning på tävlingssäsongen. Inte minst vår färske banrekordhållare Luolanto och våra påläggskalvar Bella och Duplo som förhoppningsvis ska debutera framåt sommaren.


Nina med grey-gänget

Men vi kan också avslöja att vi har ett nyförvärv från Irland (för både racingen och kenneln) som kommer att anlända frampå vårkanten. En tjej med den superspännande härstamningen Pestana-Affane Maisie (Sparta Maestro).


Det ska bli riktigt spännande att träffa henne!


Så här ser hon ut, än så länge under arbetsnamnet Perissa Bay:

Snart börjar banorna öppna för träning. Hoppas vi ses då!

335 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page