top of page
  • Skribentens bildArtur

Nu är det snart valpdags

Nu börjar det närma sig. Under lördagen har valplådan hämtas in, fräschats upp och inretts i allra bästa stil. Ditzy Doo har boat in sig och är redo så nu återstår bara att hålla tummarna för att allt går som det ska.

Ditzy provligger valplådan för första gången.
Vårt lilla bibliotek/valprum är redo för dagen D

Ja, det enda som saknas är förstås "gumman i lådan", Malin alltså, men hon brukar ju inte komma förrän första valpen är halvvägs ut så vi får väl ha lite tålamod :-)


På torsdag kan det vara dags, eller åtminstone någon gång under veckoslutet. Mustang Sallys dotter Ditzy Doo och supersnygge tuffingen Greycraft Lego blir alltså föräldrar till Kennel Blidingias andra generation här i Bonderup och det ser vi väldigt mycket fram emot.


Det lutar åt att det blir namn relaterade till Netflix-serier den här gången, efter Hunger Games (första kullen) och My Little Pony (andra kullen). Så har ni några bra tips så är det bara att messa eller föreslå i tråden i vilken detta blogginlägg är postat/länkat på Facebook.


Har du hittat hit från annat håll går det självklart också att messa Nina eller mejla.


Den traditionella gissningsleken om antal valpar är också härmed öppen för deltagande. Själv har jag gissat sex, William sju och Nina åtta.


Håll tummarna. Nu börjar nedräkningen!


Här en länk till parningen.

Gott om plats här för nya legobitar, säger Ditzy Doo

95 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page