top of page
  • Skribentens bildArtur

Kramgo Professor söker sin familj

Som de flesta säkert kunnat se på Ninas FB-sida så är det full rulle i trädgården om dagarna när våra kvarvarande valpar får sträcka på benen. "Duplo", Bella och Professorn lever verkligen livet och har hur kul som helst.


Men tre ska bli två är det bestämt och även om det onekligen tar emot har vi till slut landat i att det är El Profesór som är kvar till salu. En mycket kramgo och människokär kille som lika gärna sitter i knäet och myser som far runt och försöker sätta hastighetsrekord på tomten.

El Profesór på sitt charmigaste humör :-)

Kontakta Nina snarast vid intresse, vi ser förstås helst att han hamnar hos en hundkappare, även om hans personlighet gör honom till en troligtvis helt idealisk sällskapshund..


Professorn är som bekant en son till supertalangen Greycraft Lego och Ditzy Doo. Mer info finns på annan plats på vår hemsida. Nämligen här.

Professorn i närbild. Vem kan motstå ;-)

Apropå Ditzy Doo, så gläder vi oss just nu stort åt att hennes helsyster Sweetie Belle, som varit en megastjärna i Danmark, nu är parad med Pennys Shiner. Vi håller tummarna hårt för att det blir valpar framåt sommaren och förstås att gränsen öppnar igen så att vi kan hälsa på dem så småningom.


När det gäller den där stängda gränsen så plågar den oss förvisso redan nu, eftersom Kallerup VF dragit i gång sitt tävlande för säsongen medan vi bara snällt och med inte så lite avundsjuka i sinnet får nöja oss med att sitta vid datorn och följa racen.


Säsongspremiären förra helgen gav trots allt dock lite hopp för framtiden. Livet går vidare och snart ska vi väl komma i gång med träningar hemma på Cimbria och kanske i juni även tävlingar. Den som väntar på nåt gott väntar alltid för länge...


I samband med den danska premiären gladde vi oss mycket åt att Ditzys, Rallys och Sweetie Belles syster Fluttershy (i träning hos Föhns/Sötofte) slog till direkt och vann årets allra första lopp. Det var hennes 13:e seger i karriären. Kanske kommer den 14:e nu till helgen när det ska tävlas igen på Kallerupbanen.

Fluttershy har kopplat greppet in på upploppet. Foto: Ib Borg

Vi kommer i varje fall att sitta och vänta på Annette Mortensens filmer och hålla tummarna!


Hoppas att vi snart ses på banorna igen!200 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page