top of page
  • Skribentens bildArtur

En skön träningsdag på banan

Uppdaterat: 19 apr. 2022

Vårträningen går långsamt framåt och det var en skön träningsdag på banan för Blidingia Racing denna påskmåndag. De flesta fick chansen att springa av sig och skötte sig fint.

Flying Fifi jagar haren och Nina jagar Fifi.

Flying Fifi är fortfarande lite löptung och det märktes när hon nu fick sin första sprint för säsongen. Taggad var hon absolut och sugen på att springa, men farten var väl inte direkt så hög att klockorna stannade.


Någonstans strax över 19 handklockades hon till, men huvudsaken är att hon är i gång igen.


Luolanto fick sträcka på sig lite mot elithunden Mad In Motion och en spännande ostartad rookie, Good Company, som vi tror kan vara en debutvinnare inom kort.

Louie tog starten....

Louie fick en bra start, tappade ledningen men återtog den in i svängen. Men in på upploppet bröt han ut lite och hann inte riktigt ikapp Mad In Motion som railade fint.


18,20 på Mad In Motion och Louie någon hundradel långsammare i mål... ändå riktigt fina tider.

... men var en halv längd efter Mad In Motion i mål.

Det märktes förstås att Louie behöver några lopp till för att sätta konditionen bättre, men farten verkar det inte vara något fel på den här säsongen heller.


Clara (MB Clefairy) hade sin dotter med sig ut på banan och där fanns även en av sönerna på plats. Men att det var en gammal morsa som hälsade på för att arbetsträna efter mammaledigheten gick väl inte riktigt att anan när hon sprang runt på ca 20,80.


Fortfarande något kilo för tung, men det såg absolut ut som om hon vill ha en veteransäsong så småningom.

Clara är fortfarande taggad på att tävla.

Apropå ungarna — Akali och Yasuo — så fick de testa släpharen på skoj och där fanns minsann alldeles utmärkta jaktanlag, det saken är klar.

Akali och Yasuo var inte helt överens om vems bytet var...

Unghundarna Bella Ciao och Better Call Saul (alias Duplo) fick förstås också springa. Bella gick från öppen box till harstopp och här ser allt hittills ut att gå enligt ritningarna.


Duplo ser allt stabilare ut men är fortfarande lite valpig i sitt agerande. Den här gången kom han i varje fall fram till harstoppet utan problem.


Någon av alla ovanstående ska vi nog få klar till den danska premiären 30 april. Om allt klaffar så är vi snart i gång med tävlingssäsongen.


Kul med trevlig stämning och positiva tongångar ute på banan!

44 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page