top of page
  • Skribentens bildArtur

Sololicens och valpträff


Valpträff x 2 var det under helgen som gick. Dels fick vi för första gången på vad som känns som en evighet ha alla fyra barnen (de tvåbenta) hemma i huset på samma gång. En riktig höjdare. Dels träffade vi några av Sally-valparna (med sina nya ägare) i Kallerup. Det var riktigt kul att se hur glada de var och hur bra det har det med sina nya hussar och mattar.


Fluttershy & Pinke Pie får bekanta sig med Kallerupbanan. Det ska börjas i tid. . .


Rainbow Dash & Sweetie Belle var också och hälsade på. Så kul det var att se dem igen!

Självklart var det också kul att se Flickerman gå ett licenslopp - han ser jättefin ut och Heidi & Jesper gör ett jättebra jobb med honom.

Katniss och Effie tog sina sololicenser och såg riktigt bra ut även om Effie bommade starten och blev lite trött på sluttampen, men hon utvecklas hela tiden och generellt såg det bra ut för båda. Vi siktar fortfarande på att de ska ta sina tävlingslicenser om två veckor.


Nina och Katniss gör sig redo för sololicenslopp.


Katniss dundrar på med haren i sikte. Foto: Ib Borg


. . .och här kommer Effie Trinket i full fart! Foto: Ib Borg

Divo och Tuffsy fick springa tillsammans i ett träningsjobb över 460 meter. Divo var extremt fokuserad och såg riktigt bra ut. Tuffsy bommade starten som vanligt med motorhare och när det inte är startboxar mitt i banan. Men sedan bet hon ihop och gjorde ett bra träningsjobb, det avstånd hon tappade till Divo i början höll hon hela vägen. Men Divo "vann" ganska klart och vi hoppas att han får en riktigt bra säsong.


Il Divo och Stunning Kisses strax efter start. Foto: Ib Borg

Stort tack till Ib Borg för de fina racingbilderna!

Nu laddar vi om för en ny, spännande vecka med ännu en träning och så förstås Årets Hund-galan.


8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page