top of page
  • Skribentens bildArtur

Valprace i trädgården


Vintern ska vara på väg bort enligt väderleksrapporterna så det var ju bara att passa på att ta lite vinterbilder på valparnas senaste äventyr. Nästa vecka kan det vara för sent. Dessutom kommer tre av dem att flytta till nya hem om en dryg vecka och då är det ju bara fyra kvar att ta bilder på. . .

Annars händer inte så mycket hos oss utöver vardagslunken just nu. Feber-uari handlar som vanligt mer om att trösta sjuka barn och själv knapra Ipren än spännande äventyr med hundarna. Så mycket häftigare än valprace i trädgården om vanliga hundpromenader blir det inte just nu. Men just därför gäller det ju att rasta kameran lite emellanåt om inte hemsida ska rosta igen.

Därför: Håll till godo. Här kommer några bilder på våra vackra blivande stjärnor. Ruggigt snygga om vi får säga det själv (och det får vi eftersom det är vår egen hemsida och blogg ha ha).

Fortfarande två tjejer till salu. Kollar du på valpsidan så heter de Fluttershy och Pinkie Pie och är både tuffa och snabba och söta.
5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page