top of page
  • Skribentens bildArtur

Bara två valpar kvar till salu


Februari. Det betyder att vi är lite närmare en ny tävlingssäsong. Det går att se ljuset i slutet av tunneln. . .Mindre än tre månader kvar innan Kallerup drar igång på andra sidan Bron och sedan kör vi igång hemma i Sverige också. Cant wait.

Här på Blidingia Racing är det full rulle med vuxna hundar som ska rastas och tränas och ett helt gäng valpar som kräver sin uppmärksamhet. Därav att det inte blivit särskilt många inlägg på den här sidan nyåret. Än så länge. Det lär bli betydligt fler när säsongen drar igång, inte minst för att Mockingjaykullen börjar sin tävlingskarriär till våren. Misstänker att Flickerman och "Nicke" (Finnick Odair) blir först ut på tävlingsbanan, men de andra kommer nog inte långt efter. Katniss är toksugen på att få komma igång med sin säsong.

Samtidigt blir det allt färre valpar för (Mustang) Sally att uppfostra. Tre har redan lämnat kenneln, kvitterat ut sina pass och emigrerat till Danmark. Rainbow Dash och Sweetie Belle bor grannar med varandra vilket känns extra kul och Apple Bloom har flyttat ända till Jylland och lär väl inleda sin karriär på Bjerringbrobanan så småningom. Det ska i så fall bli spännande att följa eftersom mamma Sally är obesegrad på just Bjerringbro. Tre starter, tre segrar - inklusive danska mästerskapet. Hennes bror Bumpy Ride vann för övrigt också DM där, så det ligger väl i generna att trivas på den banan.

Scootalo kommer snart att fara iväg till Skellefteå och alldeles nyligen blev det klart att Rarity och Twlílight Sparkle hamnar hos två kompisar uppåt landet (inte hundkappare - ännu), så de kommer att få växa upp tillsammans. Kul!Ur My Little Pony-kullen finns nu bara Pinkie Pie och Fluttershy kvar till salu. Skynda på om du är intresserad. . .

Eftersom två av valparna stannar hos oss innebär det att det nu bara finns två tikar kvar till salu. Det är Pinkie Pie och Fluttershy som går här och undrar vilka hem de ska få hamna i. Så om du är sugen på en superdupertik efter Raket-Sally och Vans Viking så gäller det förmodligen att skynda på. När förfrågningarna väl började komma så gick det plötsligt väldigt fort. Det kommer att kännas konstigt att bara ha två kvar av de tio busfröna som gjort vintern mycket lättare att komma igenom, men jättekul att alla fått så fina hem.

Snart börjar det för övrigt också bli dags att jobba med första numret av Månadens Hundkapp 2017 (kommer i april). Första intervjun är redan gjord och reportaget snart färdigt. Där får ni bland annat veta vad det finns för likhet mellan hundkapp och. . .golf. :-)

Vem det handlar om? Det är hemligt tills vidare.

Tjingeling så länge.


11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page