top of page
  • Skribentens bildArtur

Dags att beställa tidningen!


Hej hopp kära hundkappvänner. Nu är Månadens Hundkapp December 2016 skickad till tryckeriet och senast på fredag får jag de rykande färska 100 exen i min hand. Jag har alltså bara tryckt upp 100 den här gången, eftersom det är lite av ett test för att se hur stort intresset är ute i hundkappsverige. Det betyder också att alla inte är garanterade ett exemplar om det skulle visa sig att det blir stor efterfrågan. Det gäller alltså att skynda och beställa, mina vänner. Först till kvarn och så vidare. . .

Tidningen är på 28 sidor och innehåller några heta reportage samt en genomgång av samtliga banors äventyr under året. Men framför allt är det ju ett meningen att det ska vara ett månatligt dokument över vår härliga sport som det ska vara härligt att ha liggande hemma för att plockas fram när lusten faller på.

Hur gör man för att beställa? Jo. det allra enklaste är att gå in i shoppen här på hemsidan (fliken Månadens Hundkapp) och beställa decembernumret rakt av där, via paypal eller kreditkort. Där finns också möjligheten att teckna en årsprenumeration för 2017. Gör gärna det också direkt, så är det gjort! Jag och Nina skickar ut tidningarna så fort vi kan efter det att vi tagit emot betalningen.


Tidningen kostar 95 spänn för decembernumret och 950 spänn för de nio nummer som vi planerar under 2017. Dyrt? Nej, inte om man tänker på att det är en unik produkt som inte går att få tag på någon annanstans. Det är också väldigt dyrt med tryck och porto när man trycker små kvantiteter, så tyvärr måste priset hamna på den nivån. Skulle det visa sig att vi kommer upp i 200 eller fler beställningar av årsprenumerationen kommer vi emellertid att kunna sänka priset en del till 2018, eftersom det då går att få ett lite förmånligare tryckpris.

Men alltså: Klicka nu in på shopsidan och beställ. Fort som tusan. Så att du är garanterad det historiska första numret :-)

Tjingeling

Artur & Nina


0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page