top of page
  • Skribentens bildArtur

Första bilderna på valparna


Ja nu har valparna blivit 17 dagar gamla och öppnat ögonen. Så nu börjar de så smått få egna personligheter vilket är väldigt spännande. De springer omkring så smått i valplådan så gott det går, för än så länge är de ganska klumpiga. Men snabbheten kan redan anas :-)

Mamma Sally har varit helt fantastisk de två första veckorna och skött alltihop till perfektion. Men nu börjar hon bli lite trött på dem, så nu måste man tala om för henne när det är dags att gå och lägga sig i lådan. Annars undviker hon det väldigt gärna. Det kan man dock förstå. Det är trots allt tio små illbattingar att hålla reda på och att ha klängande på och över sig i tid och otid.

Det är förstås ganska svårt att fånga dem på bild än så länge, men vi har gjort ett anständigt försök. Så mina damer och herrar: Härmed presenteras de första bilderna på My Little Pony-kullen. Det var Williams tur att bestämma tema, så det var bara att acceptera. Det kommer att bli rätt häftiga namn.
2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page