top of page
  • Skribentens bildArtur

Black Friday hos Blidingia Racing!


Valparna är här! Nu har Mustang Sally nedkommit med tio små svarta Vans Viking-avkommor. De är jättefina allihop och kommer självklart att bli stjärnor på kapplöpningsbanan :-) precis som mamma och pappa. Sally är för övrigt en fantastisk mamma. Som om hon väntat på detta hela livet. Snacka om positiv överraskning. . .


Tre pojkar och sju flickor blev det. Girl power, alltså. Men det har ju egentligen alltid varit vårt motto här på Blidingia Racing. Vi har nästan bara tikar, undantaget Il Divo då. Men just därför har vi faktiskt bestämt oss för att behålla en av varje den här gången, en kille och en tjej. Det innebär därmed att alla tre killarna är tingade plus faktiskt två av tjejerna.

För att fira nedkomsten (tack för all fantastisk och ovärderlig hjälp än en gång till vår speciella valpmorska Malin Månsson!) tänkte vi just denna dag passa på att leva upp till vad som gäller ute på marknaden. Det är ju Black Friday och vi har fem svarta tikar till salu. Därför, kära hundkappvänner, får ni just denna dag ett specialerbjudande från oss.

Fram till midnatt gäller 20 procents rabatt om ni bokar en av tjejerna! Mejla till abliding@gmail.com eller PM:a oss på Facebook. Är du sugen så passa på, efter midnatt gäller ordinarie valppris igen.Tjingeling så länge. Vi återkommer förstås med en ny rapport, som vanligt, varje vecka, om hur finingarna utvecklas.

Artur & Nina


3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page