top of page
  • Skribentens bildArtur

Första träningen för Tuffsy


I väntan på Avelsloppet med Il Divo (nästa helg) tog vi en träningsdag på Landskronabanan i dag. För vårt nyförvärv Stunning Kisses (Tuffsy) var det allra första bekantskapen med innerhare och allra första träningen på svensk mark. På Irland hade hon bara hunnit ett enda triallopp så vi hade inga större förväntningar. Tiden var heller inget att skriva hem om (20,0) - vilket dock delvis berodde på att hon sprang ikapp haren två gånger och fick börja om - men hon löpte på bra och klarade omställningen till innerhare alldeles utmärkt så det ska nog bli bra det här vad det lider. Hon var hartänd och jagade utmärkt.


Stunning Kisses drar på in mot mål. Bilden nedan i lite mer utsräckt läge.


Divo fick en sprintsprits tillsammans med Crazy Diamond för att vara på tårna inför Avelsloppets final nästa helg och med tanke på att 320 meter är på tok för kort för honom så var vi helt nöjda med hans prestation som etta i mål på 18,96. Då han startar lite väl långsamt lär det bli svårt för honom att hävda sig på Alingsåsbanan med sina korta raksträckor, men som man säger i racing: You have to be in it to win it. . .


Il Divo innanför Crazy Diamond. Foto: Preben Iskov Sörensen

Småtjejerna fick också röra på sig lite efter släphare och det såg fortsatt bra ut på den fronten. Både för Katniss - här en video av Preben Iskov Sörensen.

Och en bild:


Katniss precis innan hon tar haren.

Effie var också på hugget. Och mormor Inga-Lill fick debutera som handler. Här en video av Preben Iskov Sörensen:

Och ett par bilder:


Effie Trinket jagar släpharen


Men inget snack om att brorsan Nicke (Finnick Odair) var häftigast att se. Vilket fantastisk jobb Preben och Gun-Britt gjort med honom!!Till sist en bild på Nina & Inga-Llill med sina små talangtjejer:2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page