top of page
  • Skribentens bildArtur

Stunning Kisses to the Missis


Den här dagens var lite speciell på Casa Blidingia. I dag anlände nämligen vår lilla present till tioåriga bröllopsdagen, med det alldeles utmärkt passande namnet Stunning Kisses, från Irland. Den här tjejen, född november 2014, finns inte på Greyhound-Data ännu, men hennes helbror Dropkick Joe går att kolla in här.

Stunning Kisses har en mycket intressant härstamning och går bland annat på mödernet tillbaka på Annies Bullet som vann English Oaks 96 och var finalist i English Derby 97. Ett mycket spännande tillskott i kenneln.


Alex tillsammans med Divo (liggande) och nya familjemedlemmen Stunning Kisses i hundgården.

Nedan: Ytterligare två bilder på nyförvärvet.I lördags var vi i Borås och tävlade. Divo gjorde ett alldeles utmärkt lopp som tvåa bakom den mycket övertygande debutanten Ziggy Stardust som vann på topptiden 29,18 (492 meter) och Divo fick 29,27. Efter mål var han ikapp i ett par steg och vi vet ju att han helst ska ha 550 så vi var mycket nöjda med prestationen. Nu väntar närmast med största säkerhet kval till Avelsloppet innan vi går över på 550 på allvar med honom.


Divo (4) har tagit upp jakten på den undflyende Ziggy Stardust (6). Som synes är det Max Werdelin som plåtat.

Loka Linn hade ingen bra dag men brukar inte trivas på de stora banorna så det stryker vi ett streck över. Hon får gå ut på Kallerup nästa gång, eftersom jag ska över dit nästa lördag och vara speaker på CGRC-finalerna.

Vi fick också träffa Zoes dotter Cressida som bor i Alingsåstrakten och det var förstås jättekul. Hon ser ut att ha det jättebra i sin nya familj!


Cressida på besök på Boråsbanan.


0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page