top of page
  • Skribentens bildArtur

Loka på pallen - igen


Årspremiär på Cimbria! Snacka om att man har längtat hela långa vintern och i lördags var det äntligen dags igen. Härligt ommålat och uppfräschat i domar/speakertornet med nytt skrivbord och allt (tack Christel & Sabina) och riktigt fina lopp, med en hel flock av landets bästa hundar från 2015 på plats. Det gör jobbet extra roligt i speakerbåset. Och två hemmasegrar dessutom! Winnertip & She's A Rose. Kul!

Blidingia Racing bidrog med de enda starthundar vi har just nu och vi fick en pallplats med hem tack vare Loka Linn som har utvecklats ett litet snäpp under vintern. Hon tar visserligen fortfarande kurvorna för långt ut, men har förbättrat sig lite tidsmässigt och gick nu några hundradelar under sin förra bästatid på Cimbria. Det var nära en andraplats (Bull Fighter vann) men den här gången fick hon stryk av Apollo med en hundradel. Förra gången slog hon dock Apollo med samma marginal, så det var väl bara rättvist.:-)


Nina med Divo och Loka mellan loppen på Cimbria i lördags

Il Divo fick ett heltokigt lopp med klämningar och stopp på vägen (loppet blev så struligt överlag att det gick långsammare än klassen under) så det glömmer vi bara rakt av och anmäler igen. Han har tränat mer än en sekund snabbare på Cimbria än vad han gick i loppet.

I övrigt är det business as usual hos oss. Akela & Sally fortsätter sin rehab och ser allt bättre ut. Katniss fortsätter att växa och utvecklas.

Nya uppdateringar nästa vecka. Mycket spännande på gång då.


0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page