top of page
  • Skribentens bildArtur

Skrylle & Bjärred


I torsdags firade vi tillsammans med medlemmar och hundkappvänner i Cimbria HK Hundkappens dag i Skrylle med promenad och grillning. Det blev en härlig uppslutning med vänner, barn och och fyrbenta vinthundar av raserna Italiensk vinthund, whippet och greyhounds. Tack alla som kom och gjorde dagen till en toppenfin dag!

I övrigt har det hunnits med att städa ut uterum (hundarnas sluss ut till hundgården) och bygga en utebox till konvalecenshundarna så de också kan vara ute när vi andra är ute och njuter av det fina vädret!

På lördag har vi hemmatävlingar och på söndag är det kalas, så idag fortsätter långledighetsprojektet vårstädning så allt är klart inför nästa helgs många aktiviteter. Men vi hann i alla fall med att släppa Katniss och Divo en sväng i havet i morse, och som de njöt!!


Katniss leker Loch Ness-odjur i Bjärred.

Divo och Loka är anmälda till hemmatävlingarna, Sally och Akela ska ta sina stygn på onsdag och vi hoppas på att tjejerna blir bättre så småningom, och Zoe och Katniss lever livet. Nu hoppas vi på många anmälningar till tävlingarna på lördag, och fint väder hela helgen så kommer det att bli en kanonhelg!!

Två bilder till från badflickan Katniss besök i Bjärred:
6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page