top of page
  • Skribentens bildArtur

Divo & Flickerman i fokus


Årets första besök på danska Kallerupbanan! Bortsett från lite snöfall (!!) var det en härlig söndagsutflykt och riktigt roligt att träffa alla trevliga danska vänner igen. Det är alltid lika gemytligt hos Kallerupgänget men visst saknade vi ölen, korven och kaffet - den nya klubbstugan är ju inte färdig ännu. Men den kommer helt säkert att bli alldeles toppen när den står klar till tävlingspremiären.


Nina fick träffa Flickerman igen efter en lång vinter. . .

Divo fick gå ett fullt träningsjobb över medeldistans och klarade banan galant - utan något som helst problem med den skarpa kurvan. Dessutom klockades han för en av dagens snabbaste tider. 30,13 på en för dagen ganska tung bana. Nästa vecka är det tävlingsdebut både för säsongen i stort och för Kallerup. Det ska bli riktigt spännande!


Divos första besök på Kallerupbanan gick bra.

Loka fick gå en liten repa på banan, men mest för att ha lite kul. Hon är ju van vid Kallerup så det räcker och blir över.

Roligast ändå: Vi fick träffa vår uppfödning Cesar Flickerman!!! Vilken stor grabb han blivit under vintern, maffig och läcker och nästan som en kopia av sin farsa jamar exteriört. Heidi & Jesper har gjort ett jättefint jobb med honom.
Jesper körde lite bus med valparna - Cesar Flickerman sprang fint genom öppen box och ville ha trasan.

Här nedan lite fler bilder från dagens besök:

I tur och ordning: Sigurd (Flickermans valpkompis e Goal Poacher), Goal Poacher flyger fram på banan, Jesper passar på att kramas lite med en av sina hundar, Coco Crisp jagar haren i ett banjobb.


0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page