top of page
  • Skribentens bildArtur

Nu börjar säsongen 2016 närma sig


Säsongen 2016 börjar närma sig och det är dags att trappa upp träningen lite. Visserligen har alla hundarna promenerat ungefär en halvmil om dagen och emellanåt fått springa i trädgården (de som inte varit under rehab) och fått springa bredvid cykel. Men "vintervilan" är över och det är dags att inleda säsongsupptakten. I dag har ett gäng av hundarna varit i Humlamadens ridhus och fått springa av sig lite. Frågan är om inte Divo som ser allt starkare och piggare ut blev gladast. Se gärna filmen i vår spelare. Klippet heter "Divo Leker".

Kul att alla valparna, utom Katniss som fått stanna hos oss, hittat nya hem och verkar trivas och frodas. De är väl utspridda, två i Danmark, en i Malmö, en i Landskrona, en i Alingsåstrakten, en i Uppsalatrakten och en i Veberöd. Bilderna som vi lånat från Prebens och Heidis Facebooksidor visar att både Nicke (Finnick Odair) och Cesar Flickerman stortrivs i sina nya miljöer och det är vi glada för. Haymitch har hamnat hos en ny hundkappentusiast vid namn Michael Nord som vi ser fram emot att få se på Cimbria när det vankas träningsstart så småningom.


Bilden ovan: Effie Trinket och Katniss får träffas och leka ihop en gång i veckan. Det tycker de är toppen.


Bilden ovan: Nicke (Finnick Odair) vid ett av besöken på Landskronas innerplan. Under: Cesar Flickerman leker med sin kompis hemma hos familjen Föhns-Sötofte.1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page