top of page
  • Skribentens bildArtur

God Jul & Gott Nytt År!Det har varit en intensiv höst/vinter här hos oss på Blidingia Racing och därför har det tyvärr inte varit så mycket aktivitet på den här sidan. De åtta små valparna har tagit sin tid och dessutom har vi ju fått ett nytillskott på tävlingssidan med den väluppfostrade Il Divo från våra kompisar Davantis.

Men nu är valparna färre, på gott och ont. Vi saknar de som redan flyttat ut men är glada för att de hitta fina hem. Samtidigt ger det oss möjligheten att få lite tid över, till exempel till att önska alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År med många nya hundkappäventyr!

Vi ses snart här igen och då med fler inlägg och fler bilder!

Valpen på bilderna är Primrose - den av de åtta som mest liknar mamma Zoe/Kacela.
0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page