top of page
  • Skribentens bildArtur

Dags att presentera valparna


Nu har vi äntligen blivit färdiga med sidan där vi presenterar valparna och deras namn. Den hittar ni här.

Det har varit mycket med våra nytillskott på sista tiden och därför har det inte varit särskilt mycket aktivitet här. Men det kommer att bli mer inom kort. Bland annat kommer vi att lägga ut små filmer på valparna i spelaren på förstasidan. Håll ut.

På tävlingsfronten är det ganska mycket stiltje. Både Akela och Sally rehabar fortfarande efter sina skador och de har fått till vintervila för att förhoppningsvis komma tillbaka fräscha och pigga nästa säsong. Vi gläder oss åt att Akela hann med att vinna danska Puppy Derby och komma trea i CGRC Puppy på den näst bästa tiktiden för säsongen på Cimbriabanan. Sally gjorde inte så många starter och hann knappt komma i toppform men ändå blev det några segrar på både Åkers och i Borås, Faktum är att hon så här långt är näst snabbaste tik i Borås och femte snabbaste til på Åkers under hela säsongen trots sina få starter. Hon är rätt grym den där Sally. Nästa år hoppas vi hon får en bra veteransäsong.

Loka kommer att få starta några gånger till i år. Just nu hoppas vi att det blir lopp till henne hemma på Cimbria på lördag.

Bilden: Cesar Flickerman. En av de fyra pojkarna i valpkullen.0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page