top of page
  • Skribentens bildArtur

Välkomna till världen, valpar!Natten till lördagen kom de till världen, Zoes små valpar... och att Kilishin Jamar är pappa till dem går väl inte att ta fel på om man tittar på bilderna? Några av dem är nämligen ganska lika pappa... Fyra pojkar och fyra flickor blev det, hälften blå med olika grader av vita tecken och hälften svarta med vita tecken.

Blidingia Racing presenterar stolt "Mockingjay-kullen", med tema från Hunger Games-trilogin. Det innebär att valparna kommer att få namn efter karaktärerna i bok/film-serien och aktuella namn kan vara t ex Effie Trinket, Peeta Mellark, Seneca Crane, Finnick Odair, Katniss Everdeen, Haymitch, Primrose, Cinna, Portia, President Snow, Ceasar Flickerman o s v. Exakt vilka namn det blir o s v är inte klart ännu. Det finns en del att välja på.

Tusen tack till Team Davantis, d v s Malin Månsson med Georg för ovärderlig praktisk och psykologisk hjälp i samband med valpningen, som var den första någonsin för oss. Vid alla framtida framgångar för de här blivande småstjärnorna kommer Davantis att ha en stor och självklar del av äran.

Så småningom kommer vi att lägga upp fler bilder och även små filmklipp här, men ni får hålla ut för vi vill låta mamma och bebisar få lite tid på sig att lära känna varandra i lugn och ro först.

Nyblivna föräldrarna Zoe/Kacela och Jamar passar förresten på att gratulera valparnas halvsyster (mamma Hillcross Holly) Ofelia till segern i danska Breeders Cup i lördags. Det var Ofelias 17:e seger och hon ser nu ut att bli årets greyhound i Danmark.

I övrigt väntar vi på att Mustang Sally och Akela ska bli klara med sin rehab och börja träna igen. Det är ganska nära nu. Loka Linn är anmäld till Alingsås nästa helg.

Åter till valplådan! Vi ses och hörs!6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page