top of page
  • Skribentens bildArtur

Zoe har flyttat in i valplådan


Förberedelserna är gjorda och nu har Zoe flyttat in och bott in sig i sin nybyggda valplåda. Ungefär tio dagar kvar bara till P-day och vi är inne på slutspurten. Det är nu det börjar blio riktigt spännande.


På tävlingsfronten tvingades vi inkassera en besvikelse i Landskrona i lördags. Sally startade i Sprintermästaren och försökte hålla sin ledning på innerspåret och hon såg att att kunna lyckas, men det var många hundar samtidigt in i böjen och hon blev rammad och fick tvärstopp - kom hem halt och med ont i en tå. Nu blir det lite vila och rehab även för henne och därmed har vi två som bara ska gå promenader en tid framöver.

Loka Linn visade emellertid att formen är intakt och levererade sin tredje bästa 320-tid, vilket räckte till en andraplats - som så ofta förr var det Grumme Gonzales som blev för tuff. Men vi och framför allt barnen är förstås väldigt glada över att hon kommer på pallen så gott som varje gång och det är ju huvudsaken med Loka att vara en glädjekälla för kidsen.

Inte mycket annat att berätta om den här helgen från Blidingia Racing, förutom att det var väldigt trevligt att få besök av Team Davantis (Malin & Georg) och det hoppas vi ska bli oftare framöver.

Kul också att notera de fina framgångarna av klubbens hundar. Dubbelseger i Treåringsloppet i Landskrona för Cimbria-duon Tapper och Axa samt en pallplats för Winnertip. Övriga kommer igen, den saken är klar.

Nästa helg lär bli tävlingsfri för oss. Men sedan kommer det att hända desto mer här....


1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page