top of page
  • Skribentens bildArtur

Loka på Falsterbo Horse Show


Vår hemmaklubb Cimbria HK var i år inbjuden till Falsterbo Horseshow, vilket är helt underbart för en fd hästtjej som jag själv, och såklart var vi där!! I strålande vackert väder skulle vi under deras invigning på Ulla Håkanssons dressyrbana defilera tre greyhounds och tre whippar och ha ett uppvisningslopp. Vi hade Loka Linn med oss till uppvisningsloppet, och Kacela fick agera defileringshund med nummertäcke 3. Övriga hundar var She´s a Rose TT, Penny Lane, Ebbe och Isac. Sistnämnde kommer från den andra skånska klubben, Landskrona/ SkHk, jättekul!!

Hundarna sprang ungefär 50 meter x 2 och det första heatet vann Loka Linn!! Jätteduktig tjej och en mycket stolt lillhusse som på bilden visar upp en minnesplakett som vi fick, dessutom fick Loka ett fint täcke från Agria!!

Det var en härlig publik, en kanonfin prisutdelning och en fantastisk upplevelse. På onsdag är det dags igen, då är det uppvisning av greyhounds på Falsterbobanan, men då har vi ingen hund med från Blidingia Racing, då ska vii stället hjälpa till med uppvisningsloppet och passa på att njuta lite av hästshowen och allt runtomkring!!


Alex, Loka och Zoe i Falsterbo

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page